vanaf €50,-
vanaf €50,-
Köfte is een wijdverbreid Turks vleesgerecht die met de hand bereidt wordt. Het is heerlijk en heeft een smakelijk geurtje met een scherp en uniek ...
Alle gegevens bekijkenKippenvleugels zijn, zoals het woord al zegt, de vleugeltjes van de kip. Kippenvleugels zijn, net als kippenpootjes, bekend als super malse kip. De...
Alle gegevens bekijkenKippengehakt is handig om vanalles mee te maken, zoals een zelfgemaakte kipburger of voor het bereiden van pastasaus. Wordt verkocht per kg. Alle...
Alle gegevens bekijkenGyros is een rechtopstaande spies, vol lappen kippenvlees. Deze lappen vlees draaien langzaam rond voor een elektrische verwarmingselementen, een s...
Alle gegevens bekijkenKipfilet is het borstdeel van de kip. Het is vetarm en licht verteerbaar. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als blokjes of reepjes in roerbakger...
Alle gegevens bekijkenAdana kebap is een heerlijk en smaakvol Turks gerecht dat bestaat uit op smaak gebracht gehaktvlees, meestal van lamsvlees of een combinatie van la...
Alle gegevens bekijkenDit vlees wordt gesneden van de kogel van de bovenbil van een koe, of van de kogel van het spierstuk. Het is een heerlijk mals stukje vlees die met...
Alle gegevens bekijkenKipfilet is het borstdeel van de kip. Het is vetarm en licht verteerbaar. Het kan bijvoorbeeld in dit geval gebruikt worden als blokjes of reepjes ...
Alle gegevens bekijkenDe kippen apero boutjes zijn ideaal volgens grootte om op te eten. Ze smaken ook nog eens heerlijk en zijn heel makkelijk te bereiden. Wordt verko...
Alle gegevens bekijkenKipfilet is het borstdeel van de kip. Het is vetarm en licht verteerbaar. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als blokjes of reepjes in roerbakger...
Alle gegevens bekijkenGehakt bestaat uit dierlijk vlees en dierlijk vet. Rundergehakt smaakt heerlijk en is handig om een burger mee te maken of in een pastasaus te gebr...
Alle gegevens bekijkenDit verrukkelijk stukje vlees wordt gesneden uit de boven poot van de kip. Het heeft een zeer malse en smaakvolle textuur. Kan gebruikt worden in v...
Alle gegevens bekijkenDe hele kippenbout bestaat uit de onder bout en de boven bout. Het is geschikt om te bakken in de pan, op de BBQ maar ook om te koken. Het is zeer ...
Alle gegevens bekijkenDe lamskoteletten worden gesneden uit het lamszadel en achteraf gemarineerd. Smakelijk en heel mals vlees met een klein laagje vet. Omdat het lamsv...
Alle gegevens bekijkenKipfricassé is in dit geval kipfilet die fijn gesneden is in kleine stukjes of blokjes. Dit is handig om gerechten mee te maken en het kan ook voor...
Alle gegevens bekijkenKipfilet is het borstdeel van de kip. Het is vetarm en licht verteerbaar. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als blokjes of reepjes in roerbakger...
Alle gegevens bekijkenDit verrukkelijk stukje vlees wordt gesneden uit de boven poot van de kip. Het heeft een zeer malse en smaakvolle textuur. Kan gebruikt worden in v...
Alle gegevens bekijkenEen drumstick is de naam voor het onderste gedeelte van de bout van gevogelte. Het vlees van de drumstick is sappiger en steviger dan dat van de bo...
Alle gegevens bekijkenGemarineerde lamsbout met been een perfect stuk vlees voor een traditionele slow cooking bereiding of om te roosteren. Bot zorgt voor extra smaak. ...
Alle gegevens bekijkenVers gehakt in verschillende hoeveelheden beschikbaar! Wordt verkocht per kg. (€6,50 /kg) Allergenen bevat geen van de 14 allergenen (In overeenst...
Alle gegevens bekijkenCôte à l'os, ook wel bekend als "tomahawk steak" vanwege zijn karakteristieke uiterlijk, is een heerlijk stuk rundvlees dat afkomstig is van de rib...
Alle gegevens bekijkenFilet pur is zowat het beste stuk vlees dat een rund te bieden heeft. Het is heerlijk mals en sappig en kan gecombineerd worden met verschillende g...
Alle gegevens bekijkenGehakt bestaat uit dierlijk vlees en dierlijk vet. Rundergehakt smaakt heerlijk en in dit geval is er meer vet aanwezig dan in normale rundergehakt...
Alle gegevens bekijkenMalse en magere blokjes rundsstoofvlees met net dat tikkeltje extra heerlijke smaak. Goed combineerbaar in verschillende gerechten voor de perfecte...
Alle gegevens bekijkenDit verrukkelijk stukje vlees wordt gesneden uit de boven poot van de kip. Het heeft een zeer malse en smaakvolle textuur. Kan gebruikt worden in v...
Alle gegevens bekijkenEen drumstick is de naam voor het onderste gedeelte van de bout van gevogelte. Het vlees van de drumstick is sappiger en steviger dan dat van de bo...
Alle gegevens bekijkenDe hele kippenbout bestaande uit de onderbout en de bovenbout. Geschikt om te bakken in de pan, op de barbecue maar ook om te koken. De bout kan tu...
Alle gegevens bekijkenDe kalfskotelet is een lekkere ribkarbonade van het kalf. Het is een stevige lap vlees met het ribbeentje er nog in. Door dit beentje krijgt het vl...
Alle gegevens bekijkenMals en mager kalfsstoofvlees met een heerlijke smaak. Goed combineerbaar in verschillende gerechten en weinig marinade nodig. Wordt verkocht per k...
Alle gegevens bekijkenLamsbout zonder been, een perfect stuk vlees voor een traditionele slow cooking bereiding of om te roosteren. Desondanks het been extra smaak geeft...
Alle gegevens bekijkenLamsribben hebben een speciale en fijne smaak. Ze bevatten relatief gezien meer vet dan bijvoorbeeld een lamsbout. De vet in de lamsrib geeft veel ...
Alle gegevens bekijkenLamsbout met been een perfect stuk vlees voor een traditionele slow cooking bereiding of om te roosteren. Bot zorgt voor extra smaak. Dit komt omda...
Alle gegevens bekijkenOnze kalfsbiefstuk wordt gesneden van de bil van het kalf. dit vlees is zeer mals en zacht en smelt na bereiding op je tong. Het kalfsvlees kenmerk...
Alle gegevens bekijkenEntrecôte is een heerlijk stuk rundvlees dat afkomstig is van de ribbenkast van een rund, meestal van een jonge koe of os. Dit vlees staat bekend o...
Alle gegevens bekijkenDe runder tong is een smaakvol stuk van de runderen. Het is eerder aan de malse kant door het hoge vetgehalte die het bevat. Eén rundertong zou nor...
Alle gegevens bekijkenLekkere malse stukjes gemarineerde rundssaté. Het lekkerst op de BBQ in combinatie met een lekkere en frisse bijgerecht. Wordt verkocht per kg. Al...
Alle gegevens bekijkenDit vlees wordt gesneden van de bovenbil van de runderen. Het is een heerlijk minder mals stukje vlees die met de juiste ingrediënten lekker bereid...
Alle gegevens bekijkenDit is vlees uit de schouder van een koe. Het is een heerlijk mals stukje vlees die met de juiste ingrediënten lekker bereid kan worden. Het gaat o...
Alle gegevens bekijkenSchenkel is afkomstig van de boven poot en is herkenbaar aan het typische bot in het midden. Runderschenkel wordt meestal gebruikt in stoofschotels...
Alle gegevens bekijkenRunderribben zijn heerlijk van smaak en kan beschouwd worden als suddervlees (vlees dat gedurende langere tijd op laag vuur gegaard is om mals te m...
Alle gegevens bekijkenRundergehakt preparé is zuiver, mager en gemalen rundvlees. Het heeft een heerlijke smaak en kan gebruikt worden in verschillende gerechten of bijv...
Alle gegevens bekijkenGehakt bestaat uit dierlijk vlees en dierlijk vet. Rundergehakt smaakt heerlijk en in dit geval is er minder dan 15% vet aanwezig in het gehakt. Ha...
Alle gegevens bekijkenMalse en magere blokjes rundsstoofvlees met een heerlijke smaak. Goed combineerbaar in verschillende gerechten voor de perfecte smaak. Wordt verkoc...
Alle gegevens bekijkenMalse en magere blokjes kalfsstoofvlees met een heerlijke smaak. Goed combineerbaar in verschillende gerechten en weinig marinade nodig. Wordt ver...
Alle gegevens bekijkenKippenvleugels zijn, zoals het woord al zegt, de vleugeltjes van de kip. Kippenvleugels zijn, net als kippenpootjes, bekend als super malse kip. De...
Alle gegevens bekijkenGepaneerde kipburger is een heerlijke stukje vlees die gecombineerd kan worden met verschillende soorten gerechten. Het is ook heel makkelijk te be...
Alle gegevens bekijkenKipburger met heerlijk Italiaanse kruiden. Kan gecombineerd worden met verschillende gerechten. Is lekker mals en krokant in één, dat maakt het spe...
Alle gegevens bekijkenKippenvleugels zijn, zoals het woord al zegt, de vleugeltjes van de kip. Kippenvleugels zijn, net als kippenpootjes, bekend als supermalse kip. De ...
Alle gegevens bekijken