vanaf €50,-
vanaf €50,-
Ongeveer 60% van de smaak van een aardappel is genetisch bepaald. De andere 40% wordt beïnvloed door externe factoren zoals grondsoort, zonlicht en...
Alle gegevens bekijkenOngeveer 60% van de smaak van een aardappel is genetisch bepaald. De andere 40% wordt beïnvloed door externe factoren zoals grondsoort, zonlicht en...
Alle gegevens bekijkenWitte en oranje zoete aardappels zijn beide zoet. Rauw heeft de zoete aardappel een krachtige frisse smaak. Voedingswaarde Energie (kJ) 402 ...
Alle gegevens bekijkenDeze ajuinen hebben een vrij scherpe en zoete smaak. Heerlijk om toe te voegen bij het bereiden van verschillende gerechten. Voedingswaarde Ener...
Alle gegevens bekijkenClementines hebben een extra zoete smaak en kunnen elk moment van de dag geconsumeerd worden. Hoge Vitamine C waarde. Clementine bevatten i.v.m. ma...
Alle gegevens bekijkenDe rijpe avocado heeft zacht geelgroen vruchtvlees met een licht nootachtige smaak. Door avocado te bakken in de pan haal je de nootachtige smaak n...
Alle gegevens bekijkenKnoflook zorgt in vele producten waaronder sauzen, vlees, worstwaren en salades voor de zeer kenmerkende knoflooksmaak. Deze smaak laat zich vaak o...
Alle gegevens bekijkenDeze soort appel heeft een subtiele zure smaak. Het is een heel lekkere en gezonde snack voor elk moment van de dag. Voedingswaarde Energie (kJ)...
Alle gegevens bekijkenDeze soort is een zachtzure tot enigszins zoete appel. Het is een heel lekkere en gezonde snack voor elk moment van de dag. Voedingswaarde Energ...
Alle gegevens bekijkenDe lange groene pepers hebben zelf een bittere smaak en worden veelal gebruikt om smaak te geven aan een bepaalde gerecht. Voedingswaarde Energi...
Alle gegevens bekijkenDe sla heeft een frisse en vrij neutrale smaak en heeft een stevige bitte. Het is een heerlijke knapperige toevoeging aan salades of op een heerlij...
Alle gegevens bekijkenBasilicum heeft een kruidige smaak met een zoet aroma. Het wordt veel in de Italiaanse keuken gebruikt. Naast de groene basilicum bestaan er rode b...
Alle gegevens bekijkenDille heeft fijne, naaldachtige zachte bladeren. Het is een kruid met een heel verfijnde, anijsachtige smaak. Dille is vooral populair in soepen en...
Alle gegevens bekijkenTijm heeft een volle, scherpe, karakteristieke smaak. Het past erg goed bij geroosterd vlees, gevogelte en in wildragouts, visgerechten en pittige ...
Alle gegevens bekijkenDe smaak gaat je ongetwijfeld verrassen: licht bitter, iets peperigs, maar ook een sinaasappelaccent. Heel erg lekker dus, en aan kurkuma worden oo...
Alle gegevens bekijkenDeze groene peper wordt gebruikt om gerechten heet en pittig te maken. Voedingswaarde Energie (kJ) 132 kJ/100g Energie (kcal) 31 k...
Alle gegevens bekijkenEen limoen heeft een subtiele citrussmaak. Een limoen is voor de meeste mensen te zuur om zo uit de hand te eten. Van limoen kun je het vruchtvlees...
Alle gegevens bekijkenKaki is een rood-oranje exotische fruitsoort die zacht en zoet smaakt. De textuur lijkt op die van mango, zijn smaak komt in de buurt van perzik, b...
Alle gegevens bekijkenWanneer de vrucht rijp is heeft hij een geelgroene kleur en ontstaat er een licht dons laagje. De structuur is erg stevig en de smaak redelijk zuur...
Alle gegevens bekijkenDe granaatappel is een van oorsprong Perzische vrucht die eruit ziet als een grote harde uit met een leerachtige schil. De eetbare rode pitjes lijk...
Alle gegevens bekijkenKiwi's hebben een frisse, zoetzure smaak. Je kunt de vrucht met schil en al opeten, hoewel het harige oppervlak niet echt lekker is. De kiwi is erg...
Alle gegevens bekijkenAardappelen kunnen gebruikt worden om te koken, bakken, pureren en poffen. Gaat heel goed samen met verschillende soorten gerechten. Voedingswaarde...
Alle gegevens bekijkenZoete ajuinen smaken milder en zoeter dan de gewone ui. De zoete ajuin past hierdoor heel goed in salades. Voedingswaarde Energie (kJ) 134 ...
Alle gegevens bekijkenWitte ajuinen proeven scherp met een iets zoetere smaak. Ze zijn vaak te scherp om rauw te eten en worden daardoor gewoon gebruikt bij het maken va...
Alle gegevens bekijken