vanaf €50,-
vanaf €50,-
Köfte is een wijdverbreid Turks vleesgerecht die met de hand bereidt wordt. Het is heerlijk en heeft een smakelijk geurtje met een scherp en uniek ...
Alle gegevens bekijkenDit vlees wordt gesneden van de kogel van de bovenbil van een koe, of van de kogel van het spierstuk. Het is een heerlijk mals stukje vlees die met...
Alle gegevens bekijkenGehakt bestaat uit dierlijk vlees en dierlijk vet. Rundergehakt smaakt heerlijk en is handig om een burger mee te maken of in een pastasaus te gebr...
Alle gegevens bekijkenCôte à l'os, ook wel bekend als "tomahawk steak" vanwege zijn karakteristieke uiterlijk, is een heerlijk stuk rundvlees dat afkomstig is van de rib...
Alle gegevens bekijkenFilet pur is zowat het beste stuk vlees dat een rund te bieden heeft. Het is heerlijk mals en sappig en kan gecombineerd worden met verschillende g...
Alle gegevens bekijkenGehakt bestaat uit dierlijk vlees en dierlijk vet. Rundergehakt smaakt heerlijk en in dit geval is er meer vet aanwezig dan in normale rundergehakt...
Alle gegevens bekijkenMalse en magere blokjes rundsstoofvlees met net dat tikkeltje extra heerlijke smaak. Goed combineerbaar in verschillende gerechten voor de perfecte...
Alle gegevens bekijkenEntrecôte is een heerlijk stuk rundvlees dat afkomstig is van de ribbenkast van een rund, meestal van een jonge koe of os. Dit vlees staat bekend o...
Alle gegevens bekijkenDe runder tong is een smaakvol stuk van de runderen. Het is eerder aan de malse kant door het hoge vetgehalte die het bevat. Eén rundertong zou nor...
Alle gegevens bekijkenLekkere malse stukjes gemarineerde rundssaté. Het lekkerst op de BBQ in combinatie met een lekkere en frisse bijgerecht. Wordt verkocht per kg. Al...
Alle gegevens bekijkenDit vlees wordt gesneden van de bovenbil van de runderen. Het is een heerlijk minder mals stukje vlees die met de juiste ingrediënten lekker bereid...
Alle gegevens bekijkenDit is vlees uit de schouder van een koe. Het is een heerlijk mals stukje vlees die met de juiste ingrediënten lekker bereid kan worden. Het gaat o...
Alle gegevens bekijkenSchenkel is afkomstig van de boven poot en is herkenbaar aan het typische bot in het midden. Runderschenkel wordt meestal gebruikt in stoofschotels...
Alle gegevens bekijkenRunderribben zijn heerlijk van smaak en kan beschouwd worden als suddervlees (vlees dat gedurende langere tijd op laag vuur gegaard is om mals te m...
Alle gegevens bekijkenRundergehakt preparé is zuiver, mager en gemalen rundvlees. Het heeft een heerlijke smaak en kan gebruikt worden in verschillende gerechten of bijv...
Alle gegevens bekijkenGehakt bestaat uit dierlijk vlees en dierlijk vet. Rundergehakt smaakt heerlijk en in dit geval is er minder dan 15% vet aanwezig in het gehakt. Ha...
Alle gegevens bekijkenMalse en magere blokjes rundsstoofvlees met een heerlijke smaak. Goed combineerbaar in verschillende gerechten voor de perfecte smaak. Wordt verkoc...
Alle gegevens bekijken