vanaf €50,-
vanaf €50,-
De lamskoteletten worden gesneden uit het lamszadel en achteraf gemarineerd. Smakelijk en heel mals vlees met een klein laagje vet. Omdat het lamsv...
Alle gegevens bekijkenGemarineerde lamsbout met been een perfect stuk vlees voor een traditionele slow cooking bereiding of om te roosteren. Bot zorgt voor extra smaak. ...
Alle gegevens bekijkenVers gehakt in verschillende hoeveelheden beschikbaar! Wordt verkocht per kg. (€6,50 /kg) Allergenen bevat geen van de 14 allergenen (In overeenst...
Alle gegevens bekijkenLamsbout zonder been, een perfect stuk vlees voor een traditionele slow cooking bereiding of om te roosteren. Desondanks het been extra smaak geeft...
Alle gegevens bekijkenLamsribben hebben een speciale en fijne smaak. Ze bevatten relatief gezien meer vet dan bijvoorbeeld een lamsbout. De vet in de lamsrib geeft veel ...
Alle gegevens bekijkenLamsbout met been een perfect stuk vlees voor een traditionele slow cooking bereiding of om te roosteren. Bot zorgt voor extra smaak. Dit komt omda...
Alle gegevens bekijkenLamsribben hebben een speciale en fijne smaak. Ze bevatten relatief gezien meer vet dan bijvoorbeeld een lamsbout. De vet in de lamsrib geeft veel ...
Alle gegevens bekijkenOnze lamskroon geeft onmiddellijk een feestelijke toets aan de maaltijd, doordat het vlees zich prachtig laat dresseren. In onze ogen is het vlees ...
Alle gegevens bekijkenUit de nek van het lam komt het meest gewilde stoofvlees. Dit vlees bevat enorm veel smaak en is nog eens extra gemarineerd. Het vlees is doorregen...
Alle gegevens bekijkenLekkere malse stukjes gemarineerde lam. Het lekkerst op de BBQ in combinatie met een lekkere en frisse bijgerecht. Wordt verkocht per kg. (€18,99 /...
Alle gegevens bekijkenDe schouder is met een dun laagje vet bedekt waardoor het vlees in de pan nooit uitdroogt. Het is een populair stuk van de lam, omdat er zoveel mee...
Alle gegevens bekijkenHeerlijke en verse Lamsstoofvlees. Kan gecombineerd worden met verschillende gerechten. Lamsvlees is lekker puur, maar ook in combinatie met kruide...
Alle gegevens bekijkenLamsribben hebben een speciale en fijne smaak. Ze bevatten relatief gezien meer vet dan bijvoorbeeld een lamsbout. De vet in de lamsrib geeft veel ...
Alle gegevens bekijkenDe lamskoteletten worden gesneden uit het lamszadel. Smakelijk en heel mals vlees met een klein laagje vet. Omdat het lamsvlees van DUDEMSA weinig ...
Alle gegevens bekijkenDe schouder is met een dun laagje vet bedekt waardoor het vlees in de pan nooit uitdroogt. Het is een populair stuk van de lam, omdat er zoveel mee...
Alle gegevens bekijken