vanaf €50,-
vanaf €50,-
De kalfskotelet is een lekkere ribkarbonade van het kalf. Het is een stevige lap vlees met het ribbeentje er nog in. Door dit beentje krijgt het vl...
Alle gegevens bekijkenMals en mager kalfsstoofvlees met een heerlijke smaak. Goed combineerbaar in verschillende gerechten en weinig marinade nodig. Wordt verkocht per k...
Alle gegevens bekijkenOnze kalfsbiefstuk wordt gesneden van de bil van het kalf. dit vlees is zeer mals en zacht en smelt na bereiding op je tong. Het kalfsvlees kenmerk...
Alle gegevens bekijkenMalse en magere blokjes kalfsstoofvlees met een heerlijke smaak. Goed combineerbaar in verschillende gerechten en weinig marinade nodig. Wordt ver...
Alle gegevens bekijkenOnze kalfsbiefstuk wordt gesneden van de bil van het kalf. dit vlees is zeer mals en zacht en smelt na bereiding op je tong. Het kalfsvlees kenmerk...
Alle gegevens bekijkenKalfspoten worden vooral gebruikt voor het maken van een stoofpotje of soep. Het kan natuurlijk ook voor andere gerechten gebruikt worden. Wordt ...
Alle gegevens bekijkenKalfsschenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel. Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon....
Alle gegevens bekijkenKalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur met een delicate smaak. Het is daardoor minder sneller droog dan rundergehakt en bevat bijna geen...
Alle gegevens bekijkenDe kalfsrib zit aan de rugzijde van het kalf en is de thuisbasis van kalfs dunne lende. Van de dunne lende worden onder andere kalfsentrecotes gesn...
Alle gegevens bekijkenDe kalfsnek is een prachtig stuk doorregen vlees om langzaam te garen: misschien wel het mooiste stukje stoofvlees dat het kalf in zich meedraagt. ...
Alle gegevens bekijkenOnze kalfsbiefstuk wordt gesneden van de bil van het kalf. dit vlees is zeer mals en zacht en smelt na bereiding op je tong. Het kalfsvlees kenmerk...
Alle gegevens bekijken